Homepage   van kinder wens tot... gastenboek e-mail

Weer verder

6 mei
Na een lange wandeling door de natuur weten Rob en ik het zeker, we zijn er weer klaar voor. We durven het weer aan om met de behandelingen te starten. Natuurlijk is dit nog een heel veilig stukje van het traject, immers het duurt nog weken voor je echt gaat voor het zwanger worden en nog langer voor je het daadwerkelijk bent/kunt zijn.

5 juni
Het begint het erop te lijken dat de hormonen aanslaan, er is één follikel aan het rijpen, en dat kan natuurlijk genoeg zijn.

14 juni
Vanaf nu nog twee weken voor ik een zwangerschapstest mag doen. Soms denk ik dat ik iets voel, maar dat kan natuurlijk helemaal nog niet. Natuurlijk hopen we dat we meteen weer zwanger zijn, maar aan de adere kant beseffen we ook heel goed dat de kans dat het niet zo is ook heel groot is. Als het niet zo is dan kunnen we precies nog één behandeling doen voor de vakantiestop in het ziekenhuis. 27 juni mag ik, indien nodig, een zwangerschapstest doen. Best wel weer spannend dat wachten zo.

23 juni
Moe moe moe. Bij de vorige twee zwagerschappen had ik dat ook, maar ik durf het eigenlijk niet te hopen. Natuurlijk kan de vermoeidheid ook veroorzaakt worden door de spanning. Ook ben ik pas weer twee weken full-time aan het werk en ook dat kost me heel veel energie. Wat kunnen twee weken lang duren. Nog even geduld hebben, hopelijk wordt het wachten beloond.

24 juni
Helaas deze keer is het niet de eerste keer raak. Teleurgesteld ben ik natuurlijk wel. Gelukkig mag ik voor de vakantiestop van het ziekenhuis nog een behandeling starten, nieuwe ronde, nieuwe kansen hopelijk meer geluk.

12 juli
Het heeft weer behoorlijk lang geduurd, maar de hormonen lijken weer aan te slaan er is één follikel een beetje groter dan de rest, waarschijnlijk wordt het vanaf volgende week weer spannend.

16 juli
De hormonen zijn goed aangeslagen vanaf nu is het weer wachten. Gelukkig hoef ik nu even niet te spuiten, want dat gaat op een gegeven moment toch tegen staan.

27 juli
Ik mag volgende week weer testen. Ben er deze keer iets minder mee bezig dan de vorige keer. Heb er niet zo'n goed gevoel over deze keer, maar naar mijn gevoel durf ik even niet meer te luistern. We zitten al weken in een hittegolf en door een behoorlijke verkoudheid voel ik me al heel de week behoorlijk ziek, allebei niet echt prettig maar het leidt wel af.

30 juli
Helaas ook deze keer is het niet gelukt. Nu is het even tijd voor een kleine pauze tussen de behandelingen. Het ziekenhuis heeft vakantie en ook wij gaan er ook nog lekker even tussen uit. Eind augustus pakken we de draad van behandelingen weer op. En O wat hopen wij dat het de komende keer wel raak zal zijn. Iedereen om ons heen lijkt wel zwanger of net bevallen. En eerlijk waar we gunnen het iedereen......alleen vinden wij dat het nu toch echt onze beurt is.

22 september
Na de vakantiestop moeten we weer opnieuw opstarten hierdoor ben je zo een paar weken verder. Inmiddels hebben we er weer een behandeling op zitten en zitten we weer in spanning. Hoogspanning wel te verstaan. Deze keer waren er namelijk twee folikkeltjes rijp. Dit betekent dus weer kans op een tweeling. Drie keer is scheepsrecht. Hopelijk geldt dat hier ook en dan op meerdere vlakken: we hopen dat we zwanger zijn en dan van 1 baby en dan ook dat het nu eindelijk wel een voldragen zwangerschap met een prachtig resultaat mogen hebben. Maar voor we meer weten moeten we nog geduld hebben tot begin oktober.

3 oktober
Eigenlijk mag ik pas over een dag of 3 testen, maar ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ook al heb ik al zo vaak getest, toch nog even de gebruiksaanwijzing erbij. Natuurlijk wil ik wel zeker weten dat ik het goed doe. Natuurlijk is het spannend, maar eigenlijk weet ik de uitkomst al........en ja hoor ik heb gelijk: Twee streepjes we zijn weer zwanger!!!!

 

Homepage   van kinder wens tot... gastenboek e-mail