homepage  vakantie  gastenboek

 

Overige Landen

 
 

 

 
 

Duitsland

In mei van dit jaar zijn we al in Vietnam geweest, maar na een paar zonnige maanden, waarin alle collega's ook op vakantie gaan begon het bij ons toch ook weer te kriebelen. Nog even eruit, al is het maar een weekje dat zou toch wel erg fijn zijn om nog even van de zomer te kunnen genieten.
Helaas hadden de weergoden een andere planning. Er was wel wat regen voorspeld, maar de hoeveelheid water die we op onze bestemming ging echt alle redelijkheid te boven. Op de radio hoorden we wel wat berichten over overstrommingen, maar toen dachten we nog: het zal wel meevallen. Toen we over een overstroomde snelweg reden kregen we in de gaten dat het niet meeviel. In Dreesden aangekomen troffen we daar alle televiestations in actie: de overstroming was de ergste in heel wat jaren. We voelden ons net ramptoeristen. Hoewel het erg interessant was hadden we het toch liever anders gezien, natuurlijk ook voor de getroffen mensen zelf.
Net buiten het getroffen gebied hebben we toch nog een beetje vakantie gehouden, maar volgende keer hopen we toch op een wat drogere vakantiebestemming.

 

 

Griekenland

Rob is door zijn vakantiedagen heen, en ik heb er nog een heleboel. Een goed excuus om, net als in 1993 en 1994 alleen met mijn vader op vakantie te gaan. De reis is op eigen kosten, maar verder is hij erg galant en houdt hij me vrij van eten en drinken. Omdat we het toch wel een beetje sneu vinden voor Rob dat hij thuis "moet" blijven hebben we een bestemming uitgezocht waar hij ooit al is geweest: Griekenland. We hebben een geweldige week, het is heerlijk weer (25˚-30˚), het eten is goed en de bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard. Het enige wat minder was was de vlucht, het was de eerste keer dat ik vloog, en ik zat achter een heel vervelende passagier (wiebelen, stoel maximaal naar achteren en toen ik hem vriendelijk iets vroeg werd hij onbeschoft). Dit zou een voorbode worden voor al mijn andere vliegreizen.....maar ik blijf het gewoon proberen. Griekenland was goed bevallen, en heeft zeker kans om een van onze volgende bestemmingen te worden.

 

 
 

  

 

 

Duitsland  Nederland 
Engeland


Dit jaar hebben we geen grote reis gemaakt. Om dit te compenseren hebben we drie kleine reisjes gedaan. In maart zijn we naar Engeland (Canterburry) geweest.
In juli hebben we in Duitsland Trier en omgeving bezocht. En omdat het heerlijk weer was en we nog wel meer vakantie hadden verdiend hebben we op één dag het textiel museum van Tilburg, de Kubuswoningen van Rotterdam, het Binnenhof van den Haag en nog veel meer bekeken........in Madurodam. Dit was een van de uitstapjes die we gemaakt hebben vanuit ons hotel in Scheveningen. Ook hebben we Panorama Mesdag en natuurlijk het strand bezocht.

 

Tsjechie, praag, groepsreis

 

Ik ben erg benieuwd naar je reactie op mijn verhaal, laat een berichtje achter in mijn gastenboek

 

homepage  vakantie  gastenboek