Homepage uitstapjes

4 november 2005, Uitje collega's Bankshop Heuvelring.

Het derde kwartaal hebben wij als team Heuvelring een hele mooie prestatie neergezet. En dat mocht gevierd worden. Vera en Sandra hebben hiervoor een bijzondere locatie uitgezocht. Team Heuvelring bestaat uit ongeveer 25 personen, en op korte termijn is het altijd lastig om een datum te prikken waarop iedereen kan. Op 4 november waren we met 18 collega's op de Jungelparty, waarvan 17 bij elkaar aan tafel. Onze andere collega, Eshter, was er namelijk ook, maar dan  met haar eigen gezelschap, hoe toevallig kan iets zijn. De foto's geven volgens mij de sfeer van de avond prima weer. Het was erg gezellig en er was een hoop gekkigheid. Als je wilt weten wat we gegeten hebben of meer wilt lezen over de locatie dan kun je kijken op de  internetpagina van de jungleparty.

De avond is net begonnen. Iedereen is binnen en Zus & Zus hebben ons allemaal welkom geheten. Nadat we de huishoudelijke medelingen hebben gehad (zitten we in een restaurant of in een vliegtuig? Zus & Zus doen net of ze stuwardessen zijn) kan het feest beginnen..  

Uhm er is zo'n vreemde vogel bij ons aan tafel neergestreken. Dat kan niet veel goeds betekenen. Vera is de "gelukkige". Haar trouwring wordt geconfisceerd om op  een onverklaarbare wijze te worden weggetoverd (dat kunnen we nog snappen). Uit een doos in een doos in een doos in een doos in een doos en dan nog een doos komt de ring weer tevoorschijn???? Even later kan Cilia letterlijk geen kant meer op. Als de heren er wat beter uit hadden gezien dan had ze een benijdenswaardige positie gehad, maar nu is er natuurlijk  niemand jaloers!

 

Dorry heeft gezelschap gekregen, en gelukkig houdt deze heer het wat beschaafder dan de heren die we net bij Cilia hadden gezien.

       

Op de foto ziet het plaatje hierboven er heel gezellig uit, Ger in goed gesprek met een onbekende heer. De werkelijkheid is anders. Ger jaagt deze glade vent weg op een manier zoals alleen Ger dat kan. En....hij gaat. Of dat nu kwam door Ger haar doortastendheid of door Mien Poets dat zullen we nooit weten.

De gekkigheden zetten zich voort. Onze tafel wordt even schoongemaakt, met plumeau. Wil lijktgespaard te blijven, maar helaas ook hij valt ten prooi aan een van de mannelijke diva's van de Tropenkolder.

Hier boven zie je het bewijs van de "stripshow" die we kregen. Klip maar eens op de foto's en kijk wat er dan gebeurd.

 

Eigenlijk dachten we dat de strip show het toetje was, maar gelukkig bleek er ook nog een eetbaar toetje te zijn

En natuurlijk wordt er ook nog gedanst.....en gekletst. De avond loopt ten eind en van ieder gezelschap wordt op persoonlijke wijze afscheid genomen met een leuke attentie. Wil neemt deze namens ons in ontvangst. Het is een pluche aap, die nog lang in de kamer van Vera mag blijven hangen als herinnering aan onze avond.

Helaas zijn bovenstaande foto's bewogen, maar als je goed kijkt zie je Esther en Ad. Het bruidspaar sluit de avond met een dans.

Homepage uitstapjes